Karriär

Karriär

Arbeta hos oss på AB Mahol

Kundtjänst-/lagermedarbetare med fokus på kund

 

Vi söker dig som älskar att hjälpa människor. Dina arbetsuppgifter består främst i klassiskt kundtjänstarbete via telefon, email samt via vårt webbaserade ärendesystem. Du kommer även att hjälpa till på vårt lager med hantering av kundordrar, lager- och produkthantering så du är inte rädd för att ta i och arbeta där det krävs. Du kommer dagligen att prata och skriva med kunder runt om i hela Sverige och Europa, varav mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift är ett krav. Du kommer hjälpa kunderna att spåra paket, svara på produktfrågor, hantera telefonbeställningar och på annat sätt supporta kunden före, under och efter köp.

 

Arbetet är placerat i våra nybyggda lokaler på Hedeängsvägen i Trollhättan, där du kommer sitta tillsammans med oss övriga i ett öppet kontorslandskap. Vi ser att du är en självgående person som har lätt att lära nya saker och med ett stort fokus på kunden, ordning och reda. Du har en bakgrund med kundkontakter sedan tidigare och är inte främmande för att föra kundsamtalet vidare. Du kommer arbeta nära övriga medarbetare med en egen kontorsplats, varav social kompetens och kommunikativ förmåga är av stor vikt.

 

 

Utbildningsbakgrund

Tidigare erfarenhet av kundtjänst via telefon och e-post

Goda PC-kunskaper

Grundläggande ekonomikunskaper inom företagsekonomi

Tidigare erfarenhet/intresse för motorfordon (bilar, transportbilar & lastbilar etc.)

 

Vi arbetar i Windows-miljö på arbetsplatsen.

Kunskap om affärssystemet Visma Administration, ärendesystem (Zendesk, Freshdesk m.fl.), e-handelssystem (Wikinggruppen m.fl.), TA-system (Unifaun m.fl.) och betalsystem (Klarna, SveaWebPay m.fl.) är meriterande.

 

Dina personliga egenskaper

AB Mahol är ett litet snabbväxande e-handelsbolag med idag 10 medarbetare, där vi jobbar i en positiv anda med hög servicenivå som mål. Du skall brinna för att lösa kunders problem, oavsett hur dessa uppkommit. Bra kundbemötande i alla situationer genomsyrar hela verksamheten, och du skall se möjligheter bortanför hindren, gilla att skratta och kunna ta människor för vad dem är. Du gillar fordon och känner att du lätt tar till dig nya saker, du gillar att jobba, ogillar att rulla tummarna och gillar dagar som inte är den andra lik med skratt och humor, då finns det hopp för dig hos oss!

 

Då vi arbetar för jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

 

Språkkunskaper:

Svenska – mycket goda kunskaper i tal och skrift

Engelska – goda kunskaper i tal och skrift

 

Arbetsdrift:

Heltid 40 timmar per arbetsvecka

 

Körkortskrav:

B-körkort

 

Arbetstider och omfattning

Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån

 

Tillträde

Omgående

 

Ersättning

Månadslön i norm med kollektivavtal (Unionen: Kundtjänstmedarbetare)

 

Så ansöker du

Sista dag att ansöka är 2021-02-15

Ansökan kan skickas till e-postadress; [email protected]

 

Observera att tjänsten kan tillsättas under ansökningsperioden, så vi ser gärna

att du ansöker omgående om detta arbete passar dig.


Kontaktuppgifter
VD Marcus Holgerson, 0520-22 14 81, [email protected]