Karriär

Karriär

Arbeta hos oss på AB Mahol

Kundtjänstmedarbetare med fokus på kund

Vi söker dig som älskar att hjälpa människor. Dina arbetsuppgifter består främst i klassiskt kundtjänstarbete via telefon, email samt via vårt webbaserade ärendesystem. Du kommer dagligen att prata och skriva med kunder runt om i hela Sverige och Europa, varav goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav. Du kommer hjälpa kunderna att spåra paket, svara på produktfrågor, hantera telefonbeställningar och på annat sätt supporta kunden före, under och efter köp.

Arbetet är placerat i våra nybyggda lokaler på Hedeängsvägen i Trollhättan, där du kommer sitta tillsammans med oss övriga i ett öppet kontorslandskap. Vi ser att du är en självgående person med stort fokus på kunden, ordning och reda. Du har gärna en bakgrund med kundkontakter sedan tidigare och är inte främmande för att föra kundsamtalet vidare. Du kommer arbeta nära övriga medarbetare med en egen kontorsplats i vårt kontorslandskap, varav social kompetens och kommunikativ förmåga är av stor vikt.

Utbildningsbakgrund
Tidigare erfarenhet av kundtjänst/kundkontakt
Goda PC-kunskaper.

Vi arbetar i Windows-miljö på arbetsplatsen.

Kunskap om affärssystemet Visma Administration är meriterande.

Dina personliga egenskaper

AB Mahol är ett litet snabbväxande e-handelsbolag med idag 10 medarbetare, där vi jobbar i en positiv anda med hög servicenivå som mål. Du skall brinna för att lösa kunders problem, oavsett hur dessa uppkommit. Bra kundbemötande i alla situationer genomsyrar hela verksamheten, och du skall se möjligheter bortanför hindren, gilla att skratta och kunna ta människor för vad dem är. Du gillar fordon och känner att du lätt tar till dig nya saker, du gillar att jobba, ogillar att rulla tummarna och gillar dagar som inte är den andra lik med skratt och humor, då finns det hopp för dig hos oss!

Då vi arbetar för jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Språkkunskaper:
Svenska – flytande i tal och skrift
Engelska – flytande i tal och skrift

Arbetsdrift:
Heltid 40 timmar per arbetsvecka

Körkortskrav:
B-körkort

Arbetstider och omfattning
Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån

Tillträde
Omgående

Ersättning
Månadslön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2020-10-30
Ansökan kan skickas till e-postadress; [email protected]

Observera att tjänsten kan tillsättas under ansökningsperioden, så vi ser gärna att du ansöker omgående om detta arbete passar dig.

Kontaktuppgifter
VD Marcus Holgerson, 0520-22 14 81, [email protected]